Tristețe; Stres; Disperare

Cu totii avem dorințe, vise și așteptări de la viață; dar cu toate acestea.. Nu întotdeauna primim de la viață exact ceea ce ne dorim; iar atunci, inevitabil apare.. Tristețea, dezamăgirea și descurajarea. De ce ?. Stii în sub-conștientul tău ca trebuie sa gândesti mai pozitiv indiferent dar situație.. ( Dar nu reușești.. Știu asta..).

Tristețea și stresul sunt cele mai oribile lucruri. Probabil nu mă crezi. Tristețea și stresul creează BOALĂ ( la propriu ); iar in loc sa te bucuri de viață.. Te adâncești si mai mult în stres și tristețe. Se merită ?. Eu zic ca nu. Trăim in secolul nebuniei si stresului; si este aproape imposibil să eviți sursele de stres și nervozitate; dar auto-controlul poate face o mică-mare diferentă. Adică ?. Adică.. Nu mai „pune totul la suflet”. Dacă te injură cineva; pleacă și nu te mai uita înapoi; dacă cineva nu te suportă.. „Obligă-l” să te suporte prin omniprezența ta; ai probleme personale ? nu dispera. Fă-ți un „plan” de rezolvare a problemei respective și încet-încet vei vedea că totul se rezolvă. Evită să stai cu persoane care îți transmit o stare generală proastă și alege-ți foarte bine prietenii.

Există persoane care pur și simplu vor ca TU să ai o dispozitie mai proastă decât a lor. Știai ?. Si extrem de invidioase atunci când văd că viața ta e mai armonioasă si mai liniștită decât a lor. Sunt persoane care te descurajează și iți ‘blocheaza’ visul acela pe care tu îl vedeai realizabil. Nu da importanță vorbelor rostite de gura altora și continuă ceea ce ai început !. De ce să le „hrănești” plăcerea acestor persoane?. Trebuie sa RÂZI chiar și atunci cand „trebuie” sâ PLÂNGI !.

La școala fii ‘happy’ indiferent de moment si indiferent de nota pe care o primești !. Nota este doar o pată de cerneala pe catalog și oricum nu reflectă cu adevărat valoarea ta reală !. Spun asta pentru ca o mulțime de adolescenți , peste 35-40% dintre școlari intră în depresie din pricina școlii ( statistică făcută anul acesta de către psihologi ) și tot acest stres este inutil atâta timp cât orice problemă se poate rezolva cu dorință și răbdare !.

Deoarece tristețea și stresul oricum.. Nu îți rezolvă nici măcar o problemă.. Mai bine „Don’t worry, be happy”. Și atunci când ai un mic moment de tristețe, intră rapid aici pe blog si recitește ce am scris in acest articol ! 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: